mainos_1068

Käyttö ja kunnossapito (Kunnossapitopalvelut, Siivous ja puhtaanapito)

PressureWave+ on tutkitusti turvallinen

artikkelikuva: PressureWave+ on tutkitusti turvallinen

DELETE tuottaa yksityiskohtaisen raportin, joka sisältää valokuvat kohteesta ennen puhdistamista ja puhdistamisen jälkeen.


Räjähdeaineeton PressureWave+™-paineaaltopuhdistus puhdistaa kattilat, siilot ja sähkösuodattimet tehokkaasti, turvallisesti ja hellävaraisesti ilman tuotantokatkoksia. Teollisuuskattiloiden säännöllinen ajon aikainen puhdistaminen varmistaa, että tuotantokapasiteetti pysyy korkealla tasolla

PressureWave+™-paineaaltopuhdistus on puhdistusmenetelmä, jolla kattilat voidaan puhdistaa käytön aikana, joten puhdistamiseen ei vaadita huoltoseisokkia. Kun kattilaa puhdistetaan ajon aikana, voidaan kattilaa ajaa tuotannon kannalta optimaalisella tasolla seuraavaan vuosihuoltoon saakka.

”Säännöllinen ajon aikainen puhdistaminen parantaa kattilan hyötysuhdetta, pidentää sen tehokasta toiminta-aikaa ja vähentää laitoksen alasajopäiviä. PressureWave+™ nopeuttaa alasajopuhdistusta ja lyhentää huoltoseisokkia”, sanoo DELETEn puhdistuspalvelujen työnjohtaja Jesse Rulja.

Delete Finland Oy

Patentoitu PressureWave+™ on Bang & Clean AG:n huippuunsa kehittämä räjähdeaineeton, happi-etaaniseoksen avulla toteutettava puhdistusmenetelmä, jota DELETE tarjoaa Suomessa ja muissa Pohjoismaissa yksinoikeudella.

PressureWave+™ -puhdistusmenetelmästä on yli kahden vuosikymmenen vankka kokemus eri puolilla maailmaa sijaitsevissa teollisuuskohteissa. DELETEllä on Pohjoismaissa menetelmästä lähes vuosikymmenen kokemus.

Delete Finland Oy

Kaasujen määrää säädellään erittäin tarkasti

PressureWave+™ perustuu happi-etaaniseoksen hallitun räjäytyksen tuottamaan paineaaltoon, joka irrottaa seinämistä tuhkaa ja muuta kiintoainesta. Lyhyet, oikeinmitoitetut ja tarkasti suunnatut paineaallot puhdistavat kohteen ilman räjähdeaineita ja mekaanista rasitusta, eikä pinnoille jää kemiallisia jäämiä, jotka voisivat vahingoittaa laitteita.

PressureWave+™ on todettu turvalliseksi puhdistettaville laitteille, olipa kyseessä kattila tai herkkä sähkösuodin. Menetelmän turvallisuutta on tutkittu useissa yliopistoissa.

Viimeisin tutkimus on tehty ZHAW:ssa, joka on Sveitsin johtavia soveltavaa tutkimusta tekeviä yliopistoja. Lämmönsiirtoputkiin aiheutuvaa kuormitusta tutkittaessa menetelmä tuotti enintään 110 MPa jännityksen putkeen (vähimmäismyötölujuus 255 MPa) ja enintään 130 MPa jännityksen lämmönsiirtoputken hitsaussaumaan (vähimmäismyötölujuus 450 MPa).

Ennen happi-etaaniseoksen räjäyttämistä DELETE suorittaa kohteessa tarkat turvatarkastukset. PressureWave+ -koneiston automatisoidut anturit mittaavat olosuhteita tarkasti, eikä räjäytys ole mahdollista, mikäli koneisto havaitsee pienenkään turvallisuuspoikkeaman.

Delete Finland Oy
Leijupetikattilan tertiääritulistin ennen ja jälkeen puhdistuksen.

Puhdasta muutamassa tunnissa

PressureWave+™ -menetelmän uusimpana innovaationa on etäohjattava ja älykkäämpi koneikko, jonka avulla käytettävien kaasujen määrää voidaan säätää erittäin tarkasti. Näin puhdistustehoa voidaan hienosäätää tarpeen mukaisesti puhdistuksen aikana.

Uusi koneikko on edeltäjäänsä kevyempi ja tehokkaampi. Työn sujuvoituminen on nopeuttanut puhdistusprosessia entisestään: PressureWave+™:n läpimenoajat ovat tehostuneet yli 20 prosenttia. Tavallisesti puhdistukset kestävät kolmesta viiteen tuntia kohteesta riippuen.

Delete Finland Oy
Soodakattilan sähkösuodattimen tuloverho ennen ja jälkeen puhdistuksen.

”Analysoimme yhteistyössä asiakkaan kanssa puhdistustuloksia ja kehitämme puhdistusprosessia pitkällä aikajänteellä. Jos kattila on esimerkiksi huomattavasti puhtaampi tai likaisempi kuin edellisellä kerralla, pohdimme mahdollisia syitä poikkeamaan”, Rulja sanoo.

Lue lisää ainutlaatuisesta PressureWave+™ -puhdistusmenetelmästä osoitteessa: delete.fi

PressureWave+™:n käyttökohteita

  • jätteenpolttokattilat
  • sooda- ja biomassakattilat
  • savukaasukanavat
  • sähkösuodattimet
  • erityyppiset siilot
  • alasajopuhdistukset

Teksti: Meri Maukonen

Mitä mieltä olit artikkelista?

arvosana 1 arvosana 2 arvosana 3 arvosana 4 arvosana 5

Seuraa Enertec

Enertec uutiskirje

LUE UUSIN NÄKÖISLEHTI
Enertec 3/2024

enertec
mainos_1079
mainos_1091

UUTISVIRTA




Seuraa Enertec
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »