Energiatuotanto ja -jakelu, Kattilat ja kattilalaitokset, Painelaitteet ja putkistot

Sorsakosken Konepaja Oy

artikkelikuva: Sorsakosken Konepaja Oy

Sorsakosken Konepaja Oy on painelaitteisiin erikoistunut konepajayhtiö. Yrityksen päätuotteet ovat asiakkaan prosessi- tai valmistusteknisistä tarpeista lähtevät painelaitteet sekä muut konepajatuotteet.

TUOTTEITAMME OVAT putkilämmönvaihtimet, paineastiat, säiliöt, putkistot, prosessilaitteet ja muut paineenalaiset osat. Toimituslaajuutemme käsittää Lämpö- ja lujuustekniset mitoitukset TEMA- ja PED‑normien mukaan, suunnittelun, materiaalihankinnat, valmistuksen, pintakäsittelyn, dokumentaation, hyväksynnät ja tuotteidemme asennukset.

Laadunhallinta olennainen osa toimitusprosessin jokaista vaihetta
Toimintamme perusta on asiakkaiden prosessi- ja valmistusteknisissä tarpeissa. Toimintamme laatukäsikirja noudattaa EN ISO 9001:2015 perusteita. Lisäksi hitsausjärjestelmämme on sertifioitu EN ISO 3834-2 standardin mukaisesti.

Kohti kolmatta tilikautta
Sorsakosken Konepaja on perustettu kesällä 2015 ja Sorsakoskella on ollut kesä siitä lähtien. Nuori ja notkea yhtiö yhdistettynä kokeneeseen liiketoimintaan ja henkilökuntaan on antanut hyvän lähtökohdan mennä kohti kolmatta tilikautta. Yhtiön toiminta on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle ja tilauskirjoissa on koko historian ajan ollut hyvin merkintöjä. Asiakkaat ja yhteistyökumppanit ovat ottaneet meidät hyvin vastaan. Matkamme on kuitenkin vasta alussa ja töitä on tehtävä vielä kovasti, että saamme vakiinnutettua asemamme suomalaisessa konepajateollisuudessa. Sorsakoskella olemme kuitenkin siihen valmiita.

"Niin uudet kuin olemassa olevat asiakkaat, ottakaa yhteyttä. Olemme valmiita palvelemaan teitä lämmönvaihdinja muissa konepajatarpeissa", kannustaa Sorsakosken Konepaja Oy:n toimitusjohtaja Olli Kervinen.

Lisätietoja: www.sk-works.fi

UUTISVIRTA
Seuraa Enertec
Facebook, seuraa LinkedIN, seuraa
PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »